محل تبلیغات شما

سلام

شناسه خبر : 32371 | تاریخ انتشار : ۲۵ تیر ۱۳۹۷ - ۲:۱۰ | 22 بازدید | تعداد دیدگاه : ۰ | ارسال توسط : مسعود آرام

عشق به همسر دارای سه شاخص ( تمایل جنسی، صمیمیت و تعهد)  است. در صورتیکه هرکدام از سه ضلع این مثلث دارای اشکال باشند، عشق منجر به ناکامی خواهد شد… در ادامه سلسله جلسه های فرهنگی در شهر یاسوج نشست گروه فرهنگی بومی استان در سالن اجتماعات شورای شهر یاسوج برگزار شد به گزارش افتونیوز،گروه […]

 

عشق به همسر دارای سه شاخص ( تمایل جنسی، صمیمیت و تعهد)  است. در صورتیکه هرکدام از سه ضلع این مثلث دارای اشکال باشند، عشق منجر به ناکامی خواهد شد…

در ادامه سلسله جلسه های فرهنگی در شهر یاسوج نشست گروه فرهنگی بومی استان در سالن اجتماعات شورای شهر یاسوج برگزار شد

به گزارش افتونیوز،گروه فرهنگ بومی ، در سلسله نشست های فرهنگی تلاش می کند که به معضلات وناملایمات فرهنگی بپردازد و با دعوت از کارشناسان وصاحب نظران حوزه های فرهنگی، گرهی از مشکلات ناگشوده فرهنگی بگشاید.

در هشتاد وپنجمین نشست نیز، با دعوت از دکتر پادیاب، مدرس دانشگاههای استان ، عضوهیئت علمی دانشگاه فرهنگیان ،نویسنده و پژوهشگر هم استانی ، گروه فرهنگ بومی، تلاش کرد، تا زندگی موفق و شرایط رسیدن به زندگی موفق را برای شرکت کنندگان و خوانندگان خبرهای فرهنگی تعریف و تبیین نماید.

در ابتدای، قاری قرآن با تلاوت آیاتی جلسه را آغاز و سپس  سیدغلامعباس نژاد مجری ومدیر اجرایی جلسه، به بازگشایی بحث وشروع جلسه پرداخته واظهار کردند: هدف نشست امشب، معرفی روانکاوان، روانشناسان و بررسی تاریخچه ویا فلسفه روانشاسی نیست، زیرا دسترسی به این اطلاعات به سادگی در دنیای مجازی اتفاق می افتد. هدف این نشست و موضوع جلسه، پیدا کردن راهکاری عملیاتی، قابل اجرا و گره گشایانه برای تداوم زندگی، ورفع اشکالات پیش رو در زندگی زوج هاست. ما به این دلیل جمع می شویم که از کارشناسان روانشناسی، راه تازه ای برای مدیریت احساسات، کنترل خشم، شیوه ای برای زندگی همدلانه پیدا کنیم. کار ما یاد گرفتن نکات کلیدی وکاربردی برای بهزیستی در زندگی امروزمان است. ما باید یاد بگیریم از روانکاوی و مکاتب آن به حوزه روانشناسی کاربردی ورفتاری مهاجرت کنیم ورفتارهای خوب را استخراج کنیم و با خودشناسی، شناخت واحترام به اختلافات در بهبود روش های زندگی بکوشیم.

بدون شک زنها و مردها تفاوت ها و تمایلات متفاوتی دارند، اما باید یاد بگیریم، تفاوتها امتیازی برای برتری جویی نیست، باید یاد بگیریم عالمانه زندگی کنیم تا سرنوشت جاهلان را تجربه نکنیم.

بنابراین از دوستان خواهشمندم، درمورد موضوع جلسه صحبت کنند و از پرداختن به حاشیه و مقصر کردن این وآن وآمارهای دنیای مجازی پرهیزنمایند. زندگی موفق اگرچه موضوعی کلی و دارای سطوح متفاوتی است ولی بصورت کلی تعاریف و حدود مشخصی دارد و شرکت کنندگان در نشست می بایست،  نقطه نظرات خود را در مورد زندگی موفق بیان کنند.  بعد از شنیدن نظرات دوستان ،کارشناس محترم برنامه به سوالات و اشکالات پیش آمده پاسخ خواهند داد.

درادامه، خانم میرفردی از شرکت کنندگان، با ارایه مقاله ای به تعاریف موجود در جامعه جهانی ، تفاوت تعاریف جامعه بومی ما ، سنت گرایی و تفاوت های جامعه مدرن، انتقادات وارده به روانشناسی، تفاوت جامعه دیروز وجامعه امروز و… صحبت کردند.

خانم کشاور دیگر شرکت کننده در نشست، در مورد تجربی بودن ازدواج و اشکال موجد در زندگی امروز یعنی پرداختن زوجین به چشم و هم چشمی ، توقعات کاذب  ایجاد شده در جامعه و پرداخت زوجین به موضوعات جزئی و فراموشی اصول کلی زندگی و… نظرشان را ارایه کردند.

آقای صالحی از دیگر شرکت کنندگان، در مورد نقش جامعه سالم بر خانواده سالم ، تفاوت های موجود در جامعه عشایری و جامعه صنعتی ، افزایش طلاق در جامعه صنعتی و زندگی های باصفای عشایری به ذکر خاطراتی از جامعه عشایری وسنتی پرداختند.

پس از صحبت های حاضران، آقای دکتر پادیاب، کارشناس محترم برنامه، در مورد موضوعات مطرح شده به ایراد سخن پرداخته و بیان کردند: آنچه از بیان موضوع وارتباط موضوع در جلسه مهمتر بود، شیوه بیان مطالب است، شرکت کنندگان نباید، با انتخاب ادبیات ولحن تهاجمی مطالب خود را بیان کنند. این درحالیست که هدف اصلی گروه فرهنگ بومی، تعامل ویادگیری و به مشارکت گذاشتن دانسته ها برای زندگی بهتر است. همه ما اینجا جمع شدیم تا آموخته های همدیگر را بازخوانی کنیم ویاد بگیریم که از تجربیات همدیگر برای بهزیستی وبهروزی استفاده ببریم.

اما در بحث نیازها، یکی از مراجع معتبر، هرم مازلوست.ابراهام مازلو، در هرم معروف خویش هرچند نیازهای جسمی را نیازهای پست معرفی می کند و نیازهای روحی را نیازهای متعالی می داند اما، معتقد است، ابتدا باید قاعده هرم که بیشترین حجم نیازی را دارد، تکمیل شود وسپس به سمت بالای هرم حرکت کرد. توجه به این هرم وم برآورده شدن نیازهای جسمی وغریزی را دوچندان می کند.

زندگی موفق دارای شاخصه های تعریف شده ای است. به عنوان مثال عشق به همسر دارای سه شاخص ( تمایل جنسی، صمیمیت و تعهد)  است. در صورتیکه هرکدام از سه ضلع این مثلث دارای اشکال باشند، عشق منجر به ناکامی خواهد شد…

در ارتباط با زندگی موفق، سالها می توان سخن گفت، زیرا هر روز موضوع موفقیت، چالشهای جدیدی را پیش روی خواهد داشت. موفقیت،  تنها در تمول و داشتن ها خلاصه نمی شود، موفقیت در واقع نوعی بلوغ عاطفی،، عقلانی و احساسی است که بخشی از عُقلایی بودن آن  مدیریت امور اقتصادی است. موفقیت از حال بد ، به حال خوش قدم گذاشتن، رضایتمندی، سلامت نفس، ارتباط موثر، تندرستی، کامیابی وعزت نفس ، رضایت باطنی و… را در بر می گیرد، اما در روانشناسی ما مجبور به ارایه تعریف مشخص هستیم.

موفقیت دارای شاخصه های رفتاری و افراد موفق دارای خصوصیات وشاخصه های رفتاری مشترکی هستند که به بعضی از آنها اشاره می شود. بطور کلی افراد موفق :

اهل رقابت، رها کردن گذشته ،برنامه ریزی آینده، دارای انگیزه،  کمک به دیگران، بی توجهی به تحقیر وتشویق دیگران، مسئولیت پذیری، وقت شناسی، عدم تزل در مواقع بحرانی، دارای اعتماد به نفس وعزت نفس ، قدرشناسی و…هستند که در افراد موفق بعضی از رفتارها برجسته تر وبعضی کم رنگ تر هستند.

بدون شک توجه به شاخص ها و اندازه گیری امور کیفی و کمی کردن این امور، ممکن است به آنها صدمه بزند ولی ما ناچاریم آنها را کمی کنیم، تا بتوانیم براساس آمار، دنبال راهکاری برای برون رفت از مشکلات پیش روی جامعه باشیم.

در پایان، مجری جلسه آقای نژاد، برای مردم استان آرزوی موفقیت وبهروزی کردند واعلام کردند، نشست های آینده هم در مورد موفقیت و اصلاح رفتارها با موضوع  چگونه موفق شویم، ادامه می یابد. امید می رود با استقبال دوستان وهمشهریان بتوانیم رفتارهایی که مانع موفقیت می شوند را اصلاح نماییم.

گزارش و عکس: مسعود آرام

http://www.aftonews.com/32371/32371/ لینک خبر برای دیدن تصاویر

نشست یکصد چهل وچار فرهنگ بومی

نشست یک صدو چهل ودوم

گفتگو در فرهنگ بومی

زندگی ,های ,دارای ,، ,جامعه ,موفق ,زندگی موفق ,در مورد ,در جامعه ,شهر یاسوج ,این مثلث ,شاخص تمایل جنسی، ,مثلث دارای اشکال ,دارای اشکال باشند، ,تمایل جنسی، صمیمیت

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ܓღܨ افغانستانــ قلبــــ جهانــ ܓღܨ